zondag 26 september 2010

Weekend......

Hee eindelijk is het weer weekend, na een volle week werken (4 dagen overdag en 3 avonden) ben ik ook wel toe aan 2 dagen uitslapen en geen verplichtingen.
Gisteren ben ik samen met mams naar Autumn Fest bij In den Uylenbal in Havelte geweest. En wat hebben we daar weer veel moois gezien en gekocht.

Ook mochten we een bloempotje uitzoeken, echter superleuk en helemaal mijn stijl. Nu nog een mooi roze cyclaampje erin.....dus dinsdag (vrije dag) maar even naar de Intratuin



Daarna zijn we doorgereden naar Ruinen om even langs te wippen bij Het Duifje van Drenthe. Ook hier hadden ze weer heel veel mooie nieuwe spullen. Ik heb twee glazen vazen/bokalen meegenomen, met een gehaakt lintje erom staat het helemaal leuk en gezellig, nu nog een inhoud voor de vazen verzinnen........heeft iemand een tip.........

Op de terugweg zaten we gezellig te kletsen en bedachten we dat we beiden wel zin hadden in een High Tea. Dus vriendlief (welke met het nieuwe tuinhekje bezig was en welke bijna klaar is) even in Meppel opgepikt en daarna richting Zuidwolde om daar gezellig met zijn drieen te High Tea-en.
Vandaag lekker aangerommeld, kortom een heerlijk weekend waarin we ook echt genoten hebben.........

1 opmerking: